بیماری های روحی روانی

بیماری‌های روحی، روانی و اختلالات گوارشی با هومیوپاتی درمان می‌شوند
یک متخصص هومیوپاتی اظهار داشت:‌ در بیماری‌های روحی، روانی به خصوص میگرن و اختلالات گوارشی می‌توان از هومیوپاتی بهره برد.

دکتر امیرعباس جعفری هومیوپات و مدرس دانشگاه تهران در گفت وگو با ایسنا، با بیان این که هومیوپاتی یا مشابه درمانی، یک روش طبیعی درمان است، افزود: در این درمان با استفاده از مجموعه علایم بیمار می‌توان به اختلال بیماری فرد پی برد.

وی با بیان این که درهومیوپاتی فقط از یک دارو برای درمان استفاده می‌شود، اظهار کرد: اغلب داروهای هومیوپاتی طبیعی هستند و از موادی مانند گیاهان، مواد معدنی و ترشحات حیوانی تهیه شده و توسط پروسه خاصی فرآوری می‌شوند.

دکتر جعفری تصریح کرد: این روش ابتدا توسط یک پزشک آلمانی کشف شده که هم اکنون در بسیاری از کشورهای دنیا مورد قبول و پذیرش بوده و وارد سیستم بهداشتی اکثر کشورها شده است.

وی با بیان این که درمان هومیوپاتی از سال 76 رسما از سوی وزارت بهداشت پذیرفته شده است، اذعان داشت: پزشکانی که یک دوره‌ی دو ساله در یکی از مراکز معتبر دانشگاهی را گذرانده باشند، می‌توانند پروانه کار دریافت کنند. همچنین هم اکنون در وزارت بهداشت آیین نامه‌ای در حال تدوین است که بر اساس آن درمانگاه‌های طب مکمل که هومیوپاتی نیز جزو آنها محسوب می‌شود، راه اندازی می‌شوند.

جعفری بحث داروهای هومیوپاتی را مشکل اصلی جامعه هومیوپاتی دانست و یادآور شد: علیرغم این که هومیوپاتی از سال 76 در وزارتخانه به ثبت رسیده، ولی هنوز سیستمی برای توزیع داروی آن اجرایی نشده است. البته آیین نامه مربوط به داروهای هومیوپاتی اخیرا در معاونت دارویی وزارت بهداشت در حال اصلاح و تدوین است که مشکل تجویز دارو برای پزشکان هومیوپاتی برطرف شود.


وی هومیوپاتی را یک روش کلی نگر عنوان و اضافه کرد: هومیوپاتی می‌تواند مجموعه‌ای از بیماری‌ها اعم از سرماخوردگی تا بیماری‌های مزمن را درمان کند اما در بیماری‌هایی مانند سرطان، ایدز، هپاتیت و بیماری‌هایی که در آن نیروی حیاتی و قوای جسمانی فرد به شدت تحلیل رفته، موثر نمی‌باشد.

این متخصص هومیوپاتی با بیان این که داروهای این روش درمانی هیچ‌ نوع ضرری ندارند، خاطرنشان کرد: در کشورهای پیشرفته این داروها در طبقه‌ی داروهای OTC (داروهایی که بدون نسخه تجویز می‌شود) قرار دارند و امیدواریم که این قانون در کشور ما نیز اجرایی شود. همچنین این داروها نسبت به داروهای شیمیایی بسیار ارزان تر است.


وی با بیان این که معمولا پزشکان هومیوپات هزینه‌ای بابت دارو از بیمار دریافت‌ نمی‌کنند، توضیح داد: نکته قابل تامل این است که ویزیت پزشکان هومیوپات‌ در تعرفه‌های جدید سازمان نظام پزشکی، معادل پزشکان عمومی است که در این موضوع اختلاف نظرهایی وجود دارد، زیرا به هیچ عنوان برابر با زحمات این پزشکان نیست.

دکتر جعفری در پایان خاطرنشان کرد:‌ تعداد مراجعه به متخصصان هومیوپات روز به روز بیشتر می‌شود و این بیماران هستند که بیماران جدید را معرفی می‌کنند.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد